ONZE WOEFFFIESTOMMY


Tommy is een knappe Australische Labradoodle. Deze relaxte kerel lijkt graag zijn eigen ding te doen maar vergis je niet, ondertussen houdt hij de roedel als een waar leider in de gaten. Door de dames, Dukke, Saar de Vizsla en Rebbel laat hij zich graag verleiden tot een stoeipartijtje. Tussendoor komt hij met regelmaat bij mij even een knuffel halen. Charmeur!


MIKKI


Is dit ook geen leukerd!? Mikki is een hele enthousiaste, grappige Boston Terriër. Ze is ondeugend, super lief en dol op snoepjes! Deze dame zorgt er wel voor dat ze niet over het hoofd wordt gezien en bedelt met regelmaat om een massage. Een vertederende clown!


ZIGGY


Deze ladykiller heeft zelfs een eigen Instagrampagina ziggythepomdog. Als een ware celebrity mag hij altijd voorin op de passagiersstoel plaatsnemen. Onweerstaanbaar dat koppie want Ziggy lijkt altijd te lachen. Onze klein Lion King trippelt altijd stoer mee, goed om zich heen kijkend of hij niet omver gelopen wordt door een wat onstuimige roedelgenoot.


OLLIE


Deze knappe Duck Toller heet Ollie.  Speels, sociaal en lief. Dol op water, rollen door gras en modder. Ollie komt dus nooit schoon thuis. Tennisballen… daar doet ze een “moord” voor. Ook moet ik mijn spullen goed in de gaten houden want Ollebol wil nog weleens mijn handschoenen of rolletje poepzakjes “jatten”.


BROES


Broes is een Border Terriër en bij veel dierenliefhebbers uit Vleuten/De Meern bekend als het hondje van MarkDierenarts. Broesje heeft een heerlijk eigenwijs koppie, is super lief en houdt van knuffelen. Voor een beloning is ze altijd te porren en ze schijnt dol te zijn op konijnen. Gelukkig zijn we die nog niet tegen gekomen!


BANJER


Banjer is een hele enthousiast Australien Labradoodle. Wat een blije gast! Hij springt, rent en huppelt vrolijk mee en kan het goed vinden met iedereen. Daarnaast doet hij ook graag een beetje zijn eigen ding. Voor een dikke knuffel doet hij alles.


SAAR


Nog zo’n blij ei! Saar de labrador. Super lief, speels, blij en een tikkelt onstuimig. Is ze niet prachtig!? Met Saar never a dull moment! Bij thuiskomst vindt ze het heerlijk om nog even te knuffelen tijdens het afdrogen. Ons momentje hè Saar!


NINA


Over blij en enthousiast gesproken. Meet Nina de Franse Bulldog! Onze muisgrijze stuiterbal. Een echte clown die duidelijk lof heeft in het leven! Ze loopt vanaf de eerste wandeling al vol zelfvertrouwen met de roedel mee. Nina weet wat ze wil!


SAAR


Saar de Vizsla. Wat een schat is dat! Ondanks haar lichte weerstand tegen de auto gaat ze altijd vrolijk met mij mee. Blij, lief, speels, energiek, enthousiast, goed luisterend en een tikkeltje onzeker. Altijd een feest voor mij om Saar mee te nemen!


BELLA


Bella de Chow Chow blijft ons verbazen. De Chow Chow staat over het algemeen niet bekend als de meest sociale hond en zijn richting vreemden lang niet altijd de makkelijkste. Bella is echter een uitzondering! Vriendelijk, lief, sociaal en in voor een spelletje. Vooral Ridder, de Corgi, vindt zij erg leuk! Oh ja, 1 dingetje, ze heeft soms wel een tros bananen in haar oren. Dat klopt dan weer wel.


LUNA


Luna is een Australian Labradoodle. Intelligent, super lief, vrolijk, sociaal, snel en lichtvoetig! Het lijkt soms net een hertje. Ze daagt de anderen graag uit voor een spelletje. Luisteren doet ze geweldig. Een topper om erbij te hebben


DUKKE


Dukke is een Friesche Stabij. Ze is lief en super enthousiast! Andere honden zijn dan ook dol op haar! Tommy steekt er wat haar betreft echter met kop en schouders bovenuit en is duidelijk haar grote favoriet. Die twee hebben echt een klik!


BELLE


Belle is een blije, enthousiaste Schotse Terriër en een grappige verschijning! Zij heeft altijd zin om mee op pad te gaan en rent en dolt lekker mee met groot en klein! Een dapper, grappig hondje hoor die Belle!


TEDDY


Teddy is een mega snelle, ondeugende, enthousiaste, zachtaardige, Beagle. Ze daagt anderen maar wat graag uit voor een spelletje. Waar wat te beleven valt is Teddy te vinden! Heerlijk om haar met haar hondenvrienden te zien ravotten! Soms wordt ze afgeleid door iets wat niet zo lekker ruikt… dat is wat minder… voor mij en haar baasjes.


INDY


Indy, een stoer maltezer(tje), weet heel goed wat hij wil en is super slim. Hij tippelt dapper mee met de grote “jongens” en laat niet met zich sollen. Twee dagen in de week is hij mijn vaste bijrijder en raak ik regelmatig vertedert bij de aanblik van zijn kleine grappige koppie.


LIEVE


Lieve is, net als Broes, een Border Terriër. Zij is, zoals haar naam ook doet vermoeden, erg lief, aanhankelijk, pittig en super snel! Ze daagt de boel graag uit maar soms wordt het haar wat “te heet onder de voeten” en komt ze bescherming zoeken bij mij.


CHARLIE


Charlie is een hele lieve, vrolijke Berner Sennen die lekker mee dolt met haar roedelgenoten maar daarnaast ook graag haar eigen ding doet. Mooi om te zien hoe zij de “grootste” druktemakers in de roedel soms even duidelijk maakt dat het wel wat rustiger mag. Heerlijk zo’n hulp tijdens de wandeling!


LUCA


Luca is een Aussiedoodle (Kruising Australian Shephard en Poedel). Ze is zachtaardig, lief en aanhankelijk. Ze is wat afwachtend en graag onder de mensen. Ze houdt niet van al te drukke soortgenoten maar kan soms totaal onverwachts toch een favoriet ontmoeten en dan komt ze helemaal los.


BOUNTY


Bounty is, behalve een beauty, een hele slimme, lieve, sociale, enthousiaste en energieke Dalmatiër. Maar weinig honden lopen haar eruit. Wisten jullie dat Dalmatiërs kunnen lachen? Ze weet mij er telkens weer mee om haar duim te winden. Daar maakt ze dan ook regelmatig “mis”bruik van.


PELLE


Pelle (Goldendoodle) is mijn grote vriend. Altijd blij, zachtaardig en een enorme knuffelkont. Pelle is de vriend van Pip en in 2018 vader geworden van 6 goldendoodles. Hij is dol op “pootjebaden” en modder. Pelle schoon thuis krijgen is dan ook een uitdaging! Gelukkig vind hij de doodlebooster een feestje!


PIP


Pip woont samen met haar vriend Pelle en is het zusje van mijn eigen hond, Rebbel. Pip is in 2018 een trotse, liefdevolle moeder gebleken van een nest van 6 prachtige pups. Pip is super lief, een tikkie eigenwijs en, in tegenstelling tot haar zus, een beetje lui. Zoals veel doodles is ze graag aan de waterrand te vinden en dol op knuffelen. Stiekem hoop ik dat Rebbel nog een keer tante gaat worden van de pups van Pip en Pelle.


MASHA


Wij boffen ontzettend bij WOEFFF. Ook deze knappe, lieve, sociale Hollandse Schapendoes mag met ons mee op pad. Geloof het of niet maar ook Masha is altijd goed gemutst, huppelt en speelt blij mee en luistert perfect. Van wat extra aandacht tijdens de “poetsbeurt” en een extra knuffel bij thuiskomst genieten we allebei.


ROXY


Roxy is een kleine, lieve, pittige Cairn Terriër die niet met zich laat sollen. Ze is snel, dapper, onafhankelijk en DOL op een beloning. Als Roxy een balletje of stok heeft wordt ze bloedje fanatiek. Heerlijk om haar erbij te hebben tijdens de wandelingen.


WOEZEL


Woezel (mini-labradoodle) weet binnen no-time mensen voor zich te winnen. Zo lief, knap, aanhankelijk en zachtaardig! Ook ik was dus gelijk “verkocht”. Drukke, grote honden vindt ze wel spannend. Ze kijkt liever eerst even rustig de kat uit de boom.


REMBRANDT


Wat een heerlijke hond die Rembrandt! Hij is lief, grappig, zachtaardig en ook nog eens een hele knappe verschijning. Dat laatste begint deze ruwharige teckel de laatste tijd zelf ook in de gaten te krijgen. We komen regelmatig teefjes tegen waarbij hij zijn charmes in de strijd gooit. 


BO


Bo lijkt niet alleen qua uiterlijk op Pelle maar gedraagt zich ook als hem. Super lief, stoer, relaxt en verslaafd aan knuffelen. Hij kan heerlijk spelen met de andere honden maar gaat ook graag zijn eigen gang. Ook Bo zoekt graag het ondiepe water op en jaagt als hij de kans krijgt  graag op eenden en katten!


SAM


Golden Retriever Sam is lief, enthousiast en verzot op water en modder! Deze topper doet graag zijn eigen ding maar houdt mij en de roedel goed in de gaten. Afdrogen vindt Sam heerlijk. Daar gaat hij dan ook echt even voor staan!

Woefff Hondenuitlaatservice De Meern Vleuten Leidsche Rijn

RIDDER


Ridder is een vrolijke, actieve Welsh Corgi Cardigan die graag van zich laat horen. Hij is dol op andere honden, groot en klein! Op die korte pootjes van hem probeert hij de grote honden fanatiek bij te houden. Ook het water en modder schuwt hij niet! Een super gezellige, slimme hond om erbij te hebben!