Tommy

Tommy is een knappe Australische Labradoodle. Deze relaxte kerel doet graag zijn eigen ding maar houdt onopvallend de roedel erg goed in de gaten. Tussendoor komt hij graag even een knuffel halen. Pas op met tennisballen! Met Tommy in de buurt zijn ze niet veilig!


Mikki

Is dit geen leukerd!? Mikki is een hele enthousiaste, grappige Boston Terriër. Ze is ondeugend, super lief, sociaal naar andere honden en dol op snoepjes!  Een toppertje!


Woefff Hondenuitlaatservice De Meern Vleuten Leidsche Rijn

Belle

Belle is een enorm enthousiaste Schotse Terriër! Zij is heel sociaal en rent en dolt lekker mee met groot en klein! Een dapper, grappig hondje hoor die Belle!


Luca

Luca is een Aussiedoodle (Kruising Australian Shephard en Poedel). Ze is zachtaardig, lief en aanhankelijk. Ze is wat afwachtend en graag onder de mensen. Ze houdt niet van al te drukke soortgenoten maar kan soms totaal onverwachts toch een favoriet ontmoeten en dan komt ze helemaal los.


Luna

Luna is een Australian Labradoodle. Intelligent, super lief, snel en lichtvoetig! Het lijkt soms net een hertje. Ze daagt de anderen graag uit voor een spelletje. Een topper om erbij te hebben!


Ollie

Deze knappe Duck Toller heet Ollie.  Speels, sociaal en lief. Dol op water, rollen door gras en modder. Ollie komt dus nooit schoon thuis. Tennisballen ……….. daar doet ze een “moord” voor. Ook moet ik mijn spullen goed in de gaten houden want Ollebol wil nog weleens mijn handschoenen of rolletje poepzakjes “jatten”.


Woefff Hondenuitlaatservice De Meern Vleuten Leidsche Rijn

Sam

Golden Retriever Sam is lief, enthousiast en verzot op water en modder! Deze topper doet graag zijn eigen ding maar houdt mij en de roedel goed in de gaten.
Afdrogen vindt Sam heerlijk. Daar gaat hij dan ook echt even voor staan!


Woezel

Woezel (mini-labradoodle) weet binnen no-time mensen voor zich te winnen. Zo lief, knap, aanhankelijk en zachtaardig! Ook ik was dus gelijk “verkocht”. Drukke, grote honden vindt ze wel spannend. Ze kijkt liever eerst even rustig de kat uit de boom.


Moos

Moos(je) is een kruising Dwergpincher/Chihuahua. Als Moos iets niet fijn vindt laat hij dat duidelijk merken. Weet de ander tenminste direct waar hij/zij aan toe is! Hij tippelt lekker mee met de club en doet graag zijn eigen ding. Op woensdag is hij mijn bijrijder. Ik moet telkens lachen als ik dat kleine eigenwijze koppie naast me zie.


Woefff-Hondenuitlaatservice-De-Meern-Vleuten-Leidsche-Rijn-Kyro

Kyro

Kyro is een Golden Retriever en stapeldol op water. De auto vindt hij niet zo fijn maar als hij eenmaal bij het losloopgebied is wordt hij helemaal blij! Een vriendelijke, sociale lieverd die overduidelijk geniet van het wekelijkse uitje met WOEFFF.


Woefff Hondenuitlaatservice De Meern Vleuten Leidsche Rijn

Broes

Broes is een Border Terriër en bij veel dierenliefhebbers uit Vleuten/De Meern bekend als het hondje van MarkDierenarts. Broesje heeft een heerlijk eigenwijs koppie, is super lief en houdt van knuffelen. Voor een beloning is ze altijd te porren en ze schijnt dol te zijn op konijnen. Gelukkig zijn we die nog niet tegen gekomen!


Woefff Hondenuitlaatservice Vleuten De Meern Leidsche RijnDukke

Dukke

Dukke is een Friesche Stabij. Ze is lief en super enthousiast! Andere honden zijn dan ook dol op haar! Tommy is echter haar grote favoriet. Die twee hebben echt een klik!


Woefff Hondenuitlaatservice De Meern Vleuten Leidsche Rijn

Teddy

Teddy is een mega snelle, ondeugende, enthousiaste, zachtaardige Beagle. Ze daagt anderen maar wat graag uit voor een spelletje. Waar wat te beleven valt is Teddy te vinden! Heerlijk om haar te zien ravotten!


Woefff Hondenuitlaatservice De Meern Vleuten Leidsche Rijn

Buddy

Buddy is een lieve, super eigenwijze Cocker Spaniel. Zij doet het liefst gewoon haar eigen ding tijdens haar wekelijkse work-out met WOEFFF. Lekker achter de groep aan sjokken. Als de rest ergens iets lekkers lijkt te ruiken komt ze wel even nieuwsgierig mee snuffelen.


Woefff Hondenuitlaatservice De Meern Vleuten Leidsche Rijn

Cami

Cami komt uit Roemenië en is een echte topper! Zie is lief, aanhankelijk en wat onzeker. Ze is dol op spelen maar scharrelt ook graag een beetje rond. Haar neus maakt overuren. Bij nieuwkomers kan ze wat onvriendelijk overkomen maar dat is al snel over als ze merkt dat ze niets te vrezen heeft.


Woefff-hondenuitlaatservice-vleuten-de-meern-leidsche-rijn-Bounty

Bounty

Bounty is, behalve een beauty, een hele slimme, lieve, enthousiaste en energieke Dalmatiër. Ze is enorm sterk en snel. Maar weinig honden lopen haar eruit. Komt ze er een tegen dan geeft ze zich niet snel gewonnen en gooit ze alles in de strijd om de race te winnen!


Ridder

Ridder is een vrolijke, actieve Welsh Corgi Cardigan die graag van zich laat horen. Hij is dol op andere honden, groot en klein! Op die korte pootjes van hem probeert hij de grote honden fanatiek bij te houden. Ook het water en modder schuwt hij niet! Een super gezellige, slimme hond om erbij te hebben!


Woefff Hondenuitlaatservice De Meern Vleuten Leidsche Rijn

Pelle

Pelle (Goldendoodle) is mijn grote vriend. Altijd blij, zachtaardig en een enorme knuffelkont. Hij is dol op “pootjebaden” en modder. Pelle schoon thuis krijgen is dan ook een uitdaging!


Woefff Hondenuitlaatservice De Meern Vleuten Leidsche Rijn

Pip

Pip is DE vriendin van Pelle en het lieve zusje van mijn eigen hond, Rebbel. Pip is een tikkie eigenwijs, speels en zoals veel doodles, dol op pootje baden en knuffelen.


Woefff Hondenuitlaatservice De Meern Vleuten Leidsche Rijn

Bo

Bo is, net als Pelle, een lieve, stoere Goldendoodle die incidenteel mee op pad gaat. Hij kan heerlijk spelen met de andere honden maar gaat ook graag zijn eigen gang. Met regelmaat komt hij even een knuffel halen want daar is hij dol op! Ook Bo zoekt graag het ondiepe water op en jaagt als hij de kans krijgt  graag op eenden en katten!


Roxy

Roxy is een kleine, lieve, pittige Cairn Terriër die niet met zich laat sollen. Ze is snel, dapper, onafhankelijk en DOL op een beloning. Heerlijk om haar erbij te hebben tijdens de wandelingen.


Woefff Hondenuitlaatservice Vleuten De Meern Leidsche Rijn

Indy

Indy, een stoer maltezer(tje), weet heel goed wat hij wil en is super slim. Hij tippelt dapper mee met de grote “jongens” en laat niet met zich sollen. Twee dagen in de week is hij mijn vaste bijrijder en raak ik regelmatig vertedert bij de aanblik van zijn kleine grappige koppie.


Lieve

Lieve is, net als Broes, een Border Terriër. Zij is, zoals haar naam ook doet vermoeden, erg lief, aanhankelijk, pittig en super snel! Ze daagt de boel graag uit maar soms wordt het haar wat “te heet onder de voeten” en komt ze bescherming zoeken bij mij.


Woefff Hondenuitlaatservice Vleuten De Meern Leidsche Rijn

Theo

Theo is een grappige ruwharige Teckel. Klein, dapper, ondeugend en super enthousiast. Een genot om hem rond te zien dartelen.


Woefff Hondenuitlaatservice Vleuten De Meern Leidsche Rijn

Pip

Pip is een vrolijke, energieke, ondeugende Boomer. Super speels en een favoriet speelmaatje voor veel honden. Met Pip nooit een saai moment!


Woefff-hondenuitlaatservice-vleuten-de-meern-leidsche-rijn-Charlie

Charlie

Charlie is een hele lieve, vrolijke Berner Sennen die lekker mee dolt met haar roedelgenoten maar daarnaast ook graag haar eigen ding doet. Mooi om te zien hoe zij de “grootste” druktemakers in de roedel soms even duidelijk maakt dat het wel wat rustiger mag. Heerlijk zo’n hulp tijdens de wandeling!


Woefff-hondenuitlaatservice-vleuten-de-meern-leidsche-rijn-Boy

Boy

Boy is een bijzonder grappig, beweeglijk, enthousiast type. Een ondeugende allemansvriend die niet te stoppen is! Het valt dan ook niet mee om Boy op de foto vast te leggen.In memoriam

Woefff Hondenuitlaatservice de Meern Vleuten Leidsche Rijn

Sam

Sam is 12 jaar oud geworden. Hij was een Cavalier King Charles Spaniel. Sam was een lieve, aanhankelijke “macho”.  Gek op snoepjes en liet graag van zich horen.


Woefff Hondenuitlaatservice De Meern Vleuten Leidsche Rijn

Gentle

Gentle is 12 jaar oud geworden. Zij was een super lieve, zachtaardige Hovawart. Gentle was een heerlijke hond om erbij te hebben.