ONZE WOEFFFIES


TOMMY


Tommy is een knappe Australische Labradoodle. Deze relaxte kerel lijkt graag zijn eigen ding te doen maar vergis je niet, ondertussen houdt hij de roedel als een waar leider in de gaten. Door sommige roedelgenoten laat hij zich graag verleiden tot een stoeipartijtje. Tussendoor komt hij met regelmaat bij mij even een knuffel halen. Charmeur!


MIKKI


Is dit ook geen leukerd!? Mikki is een hele enthousiaste, grappige Boston Terriër. Ze is ondeugend, super lief en dol op snoepjes! Deze dame zorgt er wel voor dat ze niet over het hoofd wordt gezien en bedelt met regelmaat om een massage. Een vertederende clown!


ZIGGY


Deze ladykiller heeft zelfs een eigen Instagrampagina ziggythepomdog. Als een ware celebrity mag hij altijd voorin op de passagiersstoel plaatsnemen. Onweerstaanbaar dat koppie want Ziggy lijkt altijd te lachen. Onze klein Lion King trippelt altijd stoer mee, goed om zich heen kijkend of hij niet omver gelopen wordt door een wat onstuimige roedelgenoot.


OLLIE


Deze knappe Duck Toller heet Ollie.  Speels, sociaal en lief. Dol op water, rollen door gras en modder. Ollie komt dus nooit schoon thuis. Tennisballen… daar doet ze een “moord” voor. Ook moet ik mijn spullen goed in de gaten houden want Ollebol wil nog weleens mijn handschoenen of rolletje poepzakjes “jatten”.


BROES


Broes is een Border Terriër en bij veel dierenliefhebbers uit Vleuten/De Meern bekend als het hondje van MarkDierenarts. Broesje heeft een heerlijk eigenwijs koppie, is super lief en houdt van knuffelen. Voor een beloning is ze altijd te porren en ze schijnt dol te zijn op konijnen. Gelukkig zijn we die nog niet tegen gekomen!


ANNIE


Annie is een ruwharige teckel die barst van het zelfvertrouwen. Klein van stuk maar onverschrokken gaat ze overal enthousiast op af. Wat een energie! Slim, eigenwijs, snel en enorm grappig. Ik ben verliefd!


SAAR


Nog zo’n blij ei! Saar de labrador. Super lief, speels, blij en een tikkelt onstuimig. Is ze niet prachtig!? Met Saar never a dull moment! Bij thuiskomst vindt ze het heerlijk om nog even te knuffelen tijdens het afdrogen. Ons momentje hè Saar!


NINA


Over blij en enthousiast gesproken. Meet Nina de Franse Bulldog! Onze muisgrijze stuiterbal. Een echte clown die duidelijk lof heeft in het leven! Ze loopt vanaf de eerste wandeling al vol zelfvertrouwen met de roedel mee. Nina weet wat ze wil!


MEX


Mex, een lieve, alerte, energieke topper! Deze dame houdt van actie. Snel en wendbaar dat ze is!!! Een saaie wandeling is niets voor haar. Apporteren en zwemmen doet ze als de beste. Luisteren ook trouwens! 


BELLA


Bella de Chow Chow blijft ons verbazen. De Chow Chow staat over het algemeen niet bekend als de meest sociale hond en zijn richting vreemden lang niet altijd de makkelijkste. Bella is echter een uitzondering! Vriendelijk, lief, sociaal en in voor een spelletje. Oh ja, 1 dingetje, ze heeft soms wel een tros bananen in haar oren.


LUNA


Luna is een Australian Labradoodle. Intelligent, super lief, vrolijk, sociaal, snel en lichtvoetig! Het lijkt soms net een hertje. Ze daagt de anderen graag uit voor een spelletje. Respons krijgt ze altijd want Luna is populair bij haar roedelgenoten! Een topper om erbij te hebben


DUKKE


Dukke is een Friesche Stabij. Is ze niet prachtig? Ze is super lief en eigenzinnig. Vaak wat op zichzelf maar ook regelmatig in voor een spelletje. Tommy, de Australian Labradoodle is haar favoriete speelmaatje. Die twee hebben echt een klik!


BELLE


Belle is een blije, enthousiaste Schotse Terriër en een grappige verschijning! (bijnaam Swiffer) Zij heeft altijd zin om mee op pad te gaan en rent en dolt lekker mee met groot en klein! Een dapper, grappig hondje hoor die Belle!


TEDDY


Teddy is een mega snelle, ondeugende, enthousiaste, zachtaardige, Beagle. Ze daagt anderen maar wat graag uit voor een spelletje. Waar wat te beleven valt is Teddy te vinden! Heerlijk om haar met haar hondenvrienden te zien ravotten! Soms wordt ze afgeleid door iets wat niet zo lekker ruikt… dat is wat minder… voor mij en haar baasjes.


INDY


Indy, een stoer maltezer(tje), weet heel goed wat hij wil en is super slim. Hij tippelt dapper mee met de grote “jongens” en laat niet met zich sollen. Je raakt toch vertedert bij de aanblik van zijn kleine grappige koppie.


LIEVE


Lieve is, net als Broes, een Border Terriër. Zij is, zoals haar naam ook doet vermoeden, erg lief, aanhankelijk, pittig en super snel! Ze daagt de boel graag uit maar soms wordt het haar wat “te heet onder de voeten” en komt ze bescherming zoeken bij mij.


CHARLIE


Charlie is een hele lieve, vrolijke Berner Sennen die lekker mee dolt met haar roedelgenoten maar daarnaast ook graag haar eigen ding doet. Mooi om te zien hoe zij de “grootste” druktemakers in de roedel soms even duidelijk maakt dat het wel wat rustiger mag. Heerlijk zo’n hulp tijdens de wandeling!


LUCA


Luca is een Aussiedoodle) (kruising Australian Shephard en Poedel). Ze is zachtaardig, lief en aanhankelijk. Ze is ontzettend graag onder de mensen en wat afwachtend richting soortgenoten. Vooral de drukke types houdt ze graag op afstand.


PUCK


Blije, enthousiaste Puck is een Australian Labradoodle. Ze houdt van rennen en daagt haar roedelgenoten graag uit voor een spelletje. Het valt niet mee om haar goed op de foto te krijgen want ze heeft wel andere dingen te doen! Met regelmaat even lekker knuffelen vindt ze erg fijn!


PELLE


Pelle (Goldendoodle) is mijn grote vriend. Altijd blij, zachtaardig en een enorme knuffelkont. Pelle is de vriend van Pip (zus van Rebbel). Samen hebben zij al voor 6 neefjes en 6 nichtjes voor Rebbel gezorgd. Hij is dol op “pootjebaden” en modder. Pelle schoon thuis krijgen is dan ook een uitdaging! Gelukkig vind hij de doodlebooster een feestje!


PIP


Pip woont samen met haar vriend Pelle en is het zusje van mijn eigen hond, Rebbel. Pip en Pelle zijn de trotse ouders van 3 nestjes prachtige pups. Behalve een super toegewijde, liefdevolle moeder is Pip super lief, een tikkie eigenwijs en, in tegenstelling tot haar zus, een beetje lui.


MASHA


Wij boffen ontzettend bij WOEFFF. Ook deze knappe, lieve, sociale, zachtaardige Hollandse Schapendoes mag met ons mee op pad. Geloof het of niet maar ook Masha is altijd goed gemutst, huppelt en speelt blij mee en luistert perfect. Van een extra knuffel tussendoor genieten we allebei.


PEPPER


Net als Puck is “onze” Pepper een Australian Labradoodle, maar dan van het mannelijke geslacht. Pepper is mega enthousiast, blij en snel. Hij doet niets liever dan spelen met soortgenoten. Luna blijft echter zijn grote favoriet. Wat hem betreft liefde op het eerste gezicht!


WOEZEL


Woezel (mini-labradoodle) weet binnen no-time mensen voor zich te winnen. Zo lief, knap, aanhankelijk en zachtaardig! Ook ik was dus gelijk “verkocht”. Drukke, grote honden vindt ze wel erg spannend. Ze kijkt liever eerst even rustig de kat uit de boom.


COCO


En ja hoor ….. nog zo’n blij ei! Coco is een lieve, vrolijke, enthousiaste en “tikje” onzekere Australian Labradoodle. 
Nieuwe situaties vindt ze super spannend maar haar nieuwsgierigheid overwint meestal haar “angst”. Zo leuk om te zien! En als het echt even te spannend is komt ze gewoon even bij mij “buurten”.


BO


Bo lijkt niet alleen qua uiterlijk op Pelle maar gedraagt zich ook als hem. Super lief, stoer, relaxt en verslaafd aan knuffelen. Hij kan heerlijk spelen met de andere honden maar gaat ook graag zijn eigen gang. Ook Bo zoekt graag het ondiepe water op en jaagt als hij de kans krijgt  graag op eenden en katten!


SAM


Golden Retriever Sam staat elke maandagochtend te popelen om mee te gaan. Hij is ontzettend lief, enthousiast en verzot op water en modder! Deze topper doet graag zijn eigen ding maar houdt mij en de roedel goed in de gaten. Afdrogen vindt Sam heerlijk. Daar gaat hij dan ook echt even voor staan!

Woefff Hondenuitlaatservice De Meern Vleuten Leidsche Rijn

SAAR


Saar is Border Terriër, nummer 3 bij WOEFFF. Een heerlijk enthousiast, pittig, lief en energiek typetje. Altijd in voor actie. Luisteren doet ze als de beste! Een Border Terriër hè, alles voor een snoepje!


BAGEL


Bagel is een slimme, ondeugende Welsh Corgi Pembroke. Deze vrolijke kerel is altijd in voor een spelletje. Als we een leuke dame tegenkomen kost het soms wat overredingskracht om hem met de roedel mee te krijgen maar uiteindelijk kiest hij toch altijd eieren voor zijn geld.


FRITZ


Deze kleine, knappe, stoere Dwergschnauzer doet graag zijn eigen ding maar tegelijkertijd houdt hij de roedel goed in de gaten. Hij zal zelf niet snel het initiatief nemen voor een spelletje maar door aanhoudende types als Annie, Teddy en Mikki laat hij zich nog weleens verleiden. Voor een extra knuffel komt hij graag even bij mij “buurten”. Heerlijk!