Intakegesprek

Na aanmelding, via het contactformulier of telefonisch, maken we een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek bij u thuis. Dan maak ik graag kennis met u en uw hond!

Ter voorbereiding op het gesprek stuur ik u per mail een vragenlijst, inclusief overeenkomst en de algemene voorwaarden van WOEFFF Hondenuitlaatservice. Met de vragenlijst als leidraad zal het karakter van uw hond (en zijn “eigenaardigheden”) besproken worden. Daarnaast zullen een aantal praktische zaken worden doorgenomen. Wanneer we na dit gesprek van mening zijn dat WOEFFF en uw hond een goede match zijn, wordt de overeenkomst en (indien van toepassing) het sleutelcontract ondertekend.

Samen maken wij een afspraak voor een proefwandeling. Tijdens deze wandeling neem ik uw hond mee met de groep, waarbij ik goed observeer hoe uw hond zich voelt en gedraagt. Na de proefwandeling vindt er altijd even een telefonische terugkoppeling plaats.

Wandelingen

WOEFFF werkt zoveel mogelijk met vaste dagen zodat er stabiele groepen ontstaan waarin elke hond zich optimaal voelt. Per wandeling gaan er maximaal 8 honden mee op pad.

Wandeltijden maandag, dinsdag en donderdag
1e wandeling tussen circa 10.30 u en 11.30 u.
2e wandeling tussen circa 13.30 u en 14.30 u.

Wandeltijden woensdag en vrijdag
Op woensdag en vrijdag staat er geen vaste groepswandelingen gepland. Incidentele wandelingen op deze dagen worden gepland op aanvraag. Tijdsduur en tarieven worden in overleg vastgesteld.
Neem hiervoor contact met mij op.

WOEFFF bepaalt na eigen inzicht in welke groep uw hond het beste op zijn plek is. Uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met uw voorkeurswandeling, maar WOEFFF kan niet altijd garanderen dat uw hond daadwerkelijk in deze groep meegenomen kan worden.

De honden zijn per wandeling een uur buiten. Alleen bij extreme weersomstandigheden kan de wandeling door WOEFFF Hondenuitlaatservice worden ingekort.

Tijdens de wandelingen film ik de honden. Wanneer u WOEFFF volgt op Facebook en/of Instagram kunt u met eigen ogen zien hoeveel plezier uw hond heeft!

Scroll to Top