Wie zit er achter de hondenuitlaatservice?

Bent u benieuwd wie er achter WOEFFF Hondenuitlaatservice zit? In dat geval stel ik mij graag even aan u voor. Samen met mijn man Rob (Bo voor intimi) en vrolijke viervoeter Rebbel woon ik, Sylvia Bokern, aan de Pablo Picassostraat in Utrecht. Onze dochter Demi en zoon Stan zijn inmiddels volwassen en wonen op zichzelf.

Na jaren gewerkt te hebben als secretaresse heb ik in 2016 besloten mijn hart te gaan volgen en heb ik WOEFFF Hondenuitlaatservice opgestart. Eindelijk een baan in de buitenlucht en de kans om te werken met mijn grote liefde, honden!

Omdat ik het uitlaten van andermans honden als een grote verantwoordelijkheid zie heb ik me goed voorbereid. Ik heb met enorm veel plezier een half jaar als vrijwilliger gewerkt bij een hondenuitlaatservice/dagopvang in de regio. Tijdens dit half jaar heb ik de Opleiding HUS: Erkend Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie gevolgd. Hierbij heb ik de volgende modules met succes afgerond:

– Module Rassenkennis – Jolien Schat
– Module Gedragsherkenning en Roedelgedrag – Nicky Gootjes
– Module EHBO – Sonja van Leeuwen
– Module Een veilige HUS in de praktijk – Hotsche Luik
– Module Bedrijfsvoering en Recht – Luuk Boerema
– HUS Plus module 3 ‘Hondengedrag en -taal’ – Nicky Gootjes

In 2015 heb ik een jaar lang een pup van de Geleidehondenschool Herman Jansen te Almere onder mijn hoede gehad. Onder begeleiding van de hondenschool ben ik intensief bezig geweest met het socialiseren en het aanleren van de basiscommando’s. De pup was een topper die inmiddels het leven van een slechtziende enorm verrijkt. Ik vind het een mooie gedachte dat ik hier een bijdrage aan heb mogen leveren.

Twee maanden voor het afscheid van de pup hebben wij zelf opnieuw definitief een hond in ons gezin opgenomen. Een blonde versie van Manon, genaamd Rebbel. Wederom een topper waar we iedere dag enorm veel plezier aan beleven!

Manon, de pup van Geleidehondenschool Herman Jansen

Scroll to Top