Onze WOEFFFies

Mikkie

Is dit ook geen leukerd!? Mikki is een hele enthousiaste, grappige Boston Terriër. Ze is ondeugend, super lief en dol op snoepjes! Deze dame zorgt er wel voor dat ze niet over het hoofd wordt gezien en bedelt met regelmaat om een massage. Een vertederende clown!

Annie

Annie is een ruwharige teckel die barst van het zelfvertrouwen. Klein van stuk maar onverschrokken gaat ze overal enthousiast op af. Wat een energie! Slim, eigenwijs, snel en enorm grappig. Ik ben verliefd!

Saar

Nog zo’n blij ei! Saar de labrador. Super lief, speels, blij en een tikkelt onstuimig. Is ze niet prachtig!? Met Saar never a dull moment! Bij thuiskomst vindt ze het heerlijk om nog even te knuffelen tijdens het afdrogen. Ons momentje hè Saar!

Nina

Over blij en enthousiast gesproken. Meet Nina de Franse Bulldog! Onze muisgrijze stuiterbal. Een echte clown die duidelijk lof heeft in het leven! Ze loopt vanaf de eerste wandeling al vol zelfvertrouwen met de roedel mee. Nina weet wat ze wil!

Mex

Mex, een lieve, alerte, energieke topper! Deze dame houdt van actie. Snel en wendbaar dat ze is!!! Een saaie wandeling is niets voor haar. Apporteren en zwemmen doet ze als de beste. Luisteren ook trouwens!

Belle

Belle is een blije, enthousiaste Schotse Terriër en een grappige verschijning! (bijnaam Swiffer) Zij heeft altijd zin om mee op pad te gaan en rent en dolt lekker mee met groot en klein! Een dapper, grappig hondje hoor die Belle!

Teddy

Teddy is een mega snelle, ondeugende, enthousiaste, zachtaardige, Beagle. Ze daagt anderen maar wat graag uit voor een spelletje. Waar wat te beleven valt is Teddy te vinden! Heerlijk om haar met haar hondenvrienden te zien ravotten! Soms wordt ze afgeleid door iets wat niet zo lekker ruikt… dat is wat minder… voor mij en haar baasjes.

Lieve

Lieve is, net als Broes, een Border Terriër. Zij is, zoals haar naam ook doet vermoeden, erg lief, aanhankelijk, pittig en super snel! Ze daagt de boel graag uit maar soms wordt het haar wat “te heet onder de voeten” en komt ze bescherming zoeken bij mij.

Charlie

Charlie is een hele lieve, vrolijke Berner Sennen die lekker mee dolt met haar roedelgenoten maar daarnaast ook graag haar eigen ding doet. Mooi om te zien hoe zij de “grootste” druktemakers in de roedel soms even duidelijk maakt dat het wel wat rustiger mag. Heerlijk zo’n hulp tijdens de wandeling!

Puck

Blije, enthousiaste Puck is een Australian Labradoodle. Ze houdt van rennen en daagt haar roedelgenoten graag uit voor een spelletje. Het valt niet mee om haar goed op de foto te krijgen want ze heeft wel andere dingen te doen! Met regelmaat even lekker knuffelen vindt ze erg fijn!

Luca

Luca is een Aussiedoodle) (kruising Australian Shephard en Poedel). Ze is zachtaardig, lief en aanhankelijk. Ze is ontzettend graag onder de mensen en wat afwachtend richting soortgenoten. Vooral de drukke types houdt ze graag op afstand.

Pelle

Pelle (Goldendoodle) is mijn grote vriend. Altijd blij, zachtaardig en een enorme knuffelkont. Pelle is de vriend van Pip (zus van Rebbel). Samen hebben zij al voor 6 neefjes en 6 nichtjes voor Rebbel gezorgd. Hij is dol op “pootjebaden” en modder. Pelle schoon thuis krijgen is dan ook een uitdaging! Gelukkig vind hij de doodlebooster een feestje!

Pip

Pip woont samen met haar vriend Pelle en is het zusje van mijn eigen hond, Rebbel. Pip en Pelle zijn de trotse ouders van 3 nestjes prachtige pups. Behalve een super toegewijde, liefdevolle moeder is Pip super lief, een tikkie eigenwijs en, in tegenstelling tot haar zus, een beetje lui.

Masha

Wij boffen ontzettend bij WOEFFF. Ook deze knappe, lieve, sociale, zachtaardige Hollandse Schapendoes mag met ons mee op pad. Geloof het of niet maar ook Masha is altijd goed gemutst, huppelt en speelt blij mee en luistert perfect. Van een extra knuffel tussendoor genieten we allebei.

Pepper

Net als Puck is “onze” Pepper een Australian Labradoodle, maar dan van het mannelijke geslacht. Pepper is mega enthousiast, blij en snel. Hij doet niets liever dan spelen met soortgenoten. Luna blijft echter zijn grote favoriet. Wat hem betreft liefde op het eerste gezicht!

Woezel

Woezel (mini-labradoodle) weet binnen no-time mensen voor zich te winnen. Zo lief, knap, aanhankelijk en zachtaardig! Ook ik was dus gelijk “verkocht”. Drukke, grote honden vindt ze wel erg spannend. Ze kijkt liever eerst even rustig de kat uit de boom.

Coco

En ja hoor ….. nog zo’n blij ei! Coco is een lieve, vrolijke, enthousiaste en “tikje” onzekere Australian Labradoodle. 
Nieuwe situaties vindt ze super spannend maar haar nieuwsgierigheid overwint meestal haar “angst”. Zo leuk om te zien! En als het echt even te spannend is komt ze gewoon even bij mij “buurten”.

Bagel

Bagel is een slimme, ondeugende Welsh Corgi Pembroke. Deze vrolijke kerel is altijd in voor een spelletje. Als we een leuke dame tegenkomen kost het soms wat overredingskracht om hem met de roedel mee te krijgen maar uiteindelijk kiest hij toch altijd eieren voor zijn geld.

Scroll to Top