Hondenuitlaatservice

WOEFFF is een gediplomeerde en geregistreerde hondenuitlaatservice met als werkgebied omgeving Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn.

Om uiteenlopende redenen kan het zijn dat u niet (voldoende) in de gelegenheid bent om er dagelijks op uit te trekken voor een flinke wandeling met uw viervoeter. Wat de reden ook mag zijn, WOEFFF neemt deze taak met liefde van u over!

Bij hondenuitlaatservice WOEFFF staat het plezier van de honden en hun veiligheid voorop. Het uitgangspunt hierbij is dat een wandeling met WOEFFF een aanvulling moet zijn op het leven van uw hond. WOEFFF onderscheidt zich door het werkgebied klein te houden en met vaste groepen van maximaal 8 honden te wandelen. Zo zitten de honden niet onnodig lang in de auto, is de kans op onrust in de groep klein en is er ruimte voor individuele aandacht. De groepen worden door WOEFFF zorgvuldig samengesteld.

Daarnaast begrijp ik dat flexibiliteit ook een belangrijke factor voor u kan zijn bij het kiezen van een geschikte uitlaatservice voor uw hond. Ik zie het als een uitdaging om creatief met u mee te denken bij het zoeken naar praktische oplossingen of specifieke verzoeken. Uitgangspunt blijft echter altijd dat de geboden oplossing niet ten kostte mag gaan van uw hond en de andere woefffies.

Scroll to Top