Entingen en gedrag

Uw hond…

…dient zijn jaarlijkse entingen te hebben gehad, inclusief kennelhoest.
…dient preventief te worden behandeld tegen teken, vlooien en wormen.
…dient sociaal vaardig te zijn naar honden en mensen toe.

WA-verzekering

In het Burgerlijk Wetboek is het zo geregeld dat een eigenaar zelf aansprakelijk is en blijft voor zijn hond(en), ook al staan deze tijdelijk onder toezicht van een ander. Dus ook als u uw hond meegeeft met de hondenuitlaatservice.

Het is daarom van belang om uw hond mee te verzekeren op uw eigen WA-verzekering. Om misverstanden te voorkomen vraag ik u daarom bij aanmelding een kopie van uw WA polis te overleggen.

Bij twijfel adviseer ik u graag om voorafgaand aan het intakegesprek even contact op te nemen met uw verzekeraar.

Overig

Het is belangrijk dat uw hond een goed passende halsband draagt wanneer hij wordt opgehaald. Voor de riem hoeft u niet te zorgen die neemt WOEFFF zelf mee. Door mij zal er een hondenpenning met de naam van WOEFFF en het telefoonnummer aan de halsband bevestigd worden zodat het voor andere passanten duidelijk is dat uw hond bij mij hoort.

Tip: Gebruik een aparte halsband voor de hondenuitlaatservice. Bijkomend voordeel is dat uw eigen halsband schoon blijft.

Tijdens het snuffelen, rennen, ravotten en spelen blijven de woefffies natuurlijk niet altijd even schoon. Als u zorgt dat er een schone handdoek klaar ligt, dan zorg ik dat uw hond handdoek droog en voorzien van een verse bak water bij u thuis achterblijft.

Scroll to Top